Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomiska broschyrställ för vägg och golv

Är du på jakt efter ett nytt till broschyr- eller tidningsställ till kontoret eller till mässan? Då har du kommit rätt! Broschyrställ är ett snyggt och praktisk sätt att exponera tidskrifter och egna trycksaker antingen på kontoret eller varför inte på en mässa eller i andra sammanhang där ni vill visa upp er verksamhet. Vi har ställ i metall och tålig akrylplast. De genomskinliga akryställen är perfekta för att visa upp trycksaker och reklammaterial, de är lätta att hantera och montera eftersom de väger väldigt lite. Ställen i metall passar utmärkt som ett stationärt tidningsställ och som en snygg och praktiskt inredningsdetalj. 

Broschyrställ vägg

Ett broschyrställ för vägg är en snygg inredningsdetalj för kontoret, entrén eller varför inte till väntrummet. Vi har väggmonterade ställ i snygg och tålig akrylplast som passar i de allra flesta sammanhang.

Broschyrställ golv

När du ska på mässa och vill visa upp din verksamhet i montern är broschyrställ golv det absolut bästa alternativet. Vi har även snygga ställ som passar för kontoret, receptionen eller entrén till ditt företag. Kontakta oss för mer information, vi har allt som behövs för ett ergonomiskt kontor, bland annat snygga dokumenthållare och ergonomiska laptophållare.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>