Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomisk datorhållare skrivbord

Datorhållare eller CPU upphängning och laptophållare finns i många olika modeller och utföranden, antingen med spännband eller med skena som upphängningsanordning. Vi har de flesta modeller, märken och tillbehör till dator som finns på marknaden. Hittar ni inte vad ni söker på vår webbsida, kontakta oss så hjälper vi dig med rätt datorhållare för skrivbord.

Minskad ljudnivå med datorhållare under skrivbord

Många upplever att det är trångt under skrivbordet, fötter och ben fastnar i sladdar och slår i datorn som står under skrivbordet. Dessutom samlas damm under skrivbordet och eftersom alla sladdar samt datorn står på golvet blir att det är svårt att komma åt att dammsuga och göra rent. När du installerar en datorhållare under skrivbordet blir det lättare att komma åt för att göra rent samtidigt som du frigör mer yta.

Vi lever med ett konstant ljud runt omkring oss. Ventilation, fläktar till elektronik och brus från trafik är ständigt närvarande i våra liv. Som tur är kan vi sortera bort mycket av ljuden. Men även om vi sorterar bort ljuden så påverkar de oss. Fläktar från datorer är just den typen av bakgrundsljud som vi inte reflekterar över. Även om vi inte reflekterar över ljudet så tar vi in det omedvetet och påverkas negativt. Buller och ljud kan kopplas till stress och sämre koncentrationsförmåga, dessutom blir samtalstonen högre när vi måste överrösta bakgrundsljudet. Med en datorhållare minskar ljudnivån från datorn avsevärt och ni kan njuta av ett lugnare kontor med en mer behaglig ljudnivå.

Drift & produktion: Wikinggruppen
>