Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomiska headset med mikrofon för dator och pc

Ett headset med mikrofon är en bekväm och akustiskt ergonomisk lösning för bästa komfort och passform. Mikrofonerna på denna typen av hörlurar är av högsta kvalitet och bullerdämpande vilket resulterar i god taltydlighet i samband med exempelvis kundsamtal. Naturligtvis erbjuder vi headset med mikrofon för olika typer av dator och pc.

Trenden med öppna kontorslandskap fortsätter, vilket också innebär en trevlig och social men samtidigt rösttung miljö. I många verksamheter utsätts medarbetarna regelbundet för höga ljudnivåer, telefonsamtal och vissa fall också musik eller liknande bakgrundsljud.

Allt detta riskerar naturligtvis att påverka medarbetarnas välmående och kan resultera i försämrad koncentration eller förhöjda stressnivåer. Bland mycket annat som i förlängningen kan komma att påverka produktionen negativt. Men genom att investera i headset med brusreducerande mikrofon och andra optimerande funktioner och effekter så minskar du belastningen på dina anställda och underlättar även för kunderna som genom detta hör er bättre.

Om du känner dig osäker på vilken typ av headset med mikrofon för pc som passar bäst i er verksamhet så hittar du mer information om de olika modellerna här nedanför.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>