Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomiskt trådlöst headset för dator och pc

Ett trådlöst headset är lösningen för arbetsgivare som önskar maximera arbetsplatsens produktivitet. Denna typen av hörlurar är framtagen för att klara aktiv brusrecucering, vilket gynnar både användaren och den som befinner sig i andra änden av luren. Välj mellan trådlösa hörlurar med ANC (Active Noice Cancelling)–funktionalitet, med mikrofon eller båda.

Den nya tekniken minskar risken för känslan av isolering. En annars vanlig upplevelse när det gäller den här typen av produkter. Genom att investera i kvalitativt och trådlöst headset för dator underlättas medarbetarnas akustikbelastning väsentligt, vilket i sin tur talar för att de kommer att kunna göra ett bättre jobb, utan störningar eller onödigt stressande inslag.

Den trådlösa Bluetooth-funktionaliteten fungerar smidigt med olika typer av datorer och enheter. Med så kallad dubbelanslutning är det dessutom möjligt att både ansluta ditt headset till datorn och till en annan Bluetooth-enhet samtidigt. Via vilken av dem du väljer att ta samtalet, väljer du själv. 

Här nedanför hittar du mer information om vårt utbud av trådlöst headset för pc och andra datorer. Vilka modeller som passar dig beror på dina medarbetares respektive arbetsuppgifter, behov och på typen av verksamhet. Kombinera gärna ergonomiska och akustikfrämjande produkter som dessa headset med till exempel trådlösa ljudsystem.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>