Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Höj- och sänkbart bord / sockel

Höj- och sänkbart bord och förhöjningssockel till bildskärm, skrivare och andra tillbehör. Perfekt för dig med behov av förbättrad ergonomi och mer utrymme. Söker ni andra alternativ så är ni välkomna att höra av er då vi har tillgång till de flesta varianterna.

Traditionellt justerbara skrivbord I all ära, men ibland krävs mer anpassningsbara lösningar som kan justeras utan vidare ansträngning. Ja, gärna med en enda handrörelse. Freedesk är just en sådan produkt som mer konkret kan beskrivas som en kombination mellan en traditionell förhöjningssockel för dator och ett höj- och sänkbart bord.

Resultatet är en stabil lösning som inte tar upp onödigt med utrymme på skrivbordet, men som ändå gör det möjligt att variera din arbetsställning med små medel. Naturligtvis är Freedesk också mobil och smidig att flytta med sig till andra platser och konferensrum. Tack vare de hela nio höjdinställningarna kan alla, oavsett längd, ta sig från sittande till stående arbetsposition bara på några sekunder.

Freedesk gör det möjligt även för företag med begränsad budget att investera i de anställdas välmående, utan att för den delens skull tvingas spendera hela budgeten på ”vanliga”, och ofta dyrare skrivbord. För vissa medarbetare, till exempel de som ofta förflyttar sig i arbetet kan det också visa sig att Freedesk faktiskt är mer användbar än traditionella, fasta lösningar. Allt beror på de individuella behoven samt på företagets specifika behov och förutsättningar.

När du vill justera höj-och sänkbart bord manuellt

Freedesk är ett manuellt höj- och sänkbart bord med tillräckligt stor yta för datorskärm, laptop, tangentbord och pekdon. På så vis kan ditt vanliga skrivbord få fungera så som det faktiskt gör bäst, som avlastningsbord för papper, pärmar, underlag och liknande. Ett höj- och sänkbart bord av den här typen tar mycket lite plats och är också ett utmärkt alternativ för småskaliga kontor där all tillgänglig yta måste användas på ett effektivt sätt. Det portabla formatet gör också Freedesk till ett vinnande alternativ för öppna kontor och arbetsplatser med flexibla arbetsytor som nyttjas av olika personer från dag till dag.

Allt mer forskning visar på fördelarna med att stå upp och arbeta. Inte nog med att man bränner fler kalorier och stärker ryggmuskulaturen. Dessutom minskas risken för de hjärt- och kärlsjukdomar som långvarigt stillasittande riskerar att leda till i ett långsiktigt perspektiv.

Funderar du på att köpa ett höj- och sänkbart bord? Kontakta oss på Ergonomiprodukter för mer information om Freedesk. Vi vet fördelarna med ett höj- och sänkbart bord som hanteras manuellt och som kan skräddarsys för arbetsplatsens unika förutsättningar.

Drift & produktion: Wikinggruppen
>