Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 / Under vecka 24-25 nås vi enbart på info@ergonomiprodukter.se

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomisk laptophållare

Upplever du smärtor i nacke och rygg när du arbetar med din bärbara dator under en längre tid? Då är det en bra idé att investera i en laptophållare. Med en laptophållare placeras bildskärmen i korrekt höjd och vinkel så att ögon, nacke och skuldror skonas från onödig ansträngning. Passa även på att komplettera med ett smidigt tangentbord och en ergonomisk mus för ytterligare stöd vid skrivbordet.

Vi har ett stort sortiment av stabila laptophållare för skrivbord i olika prisklasser som höjer upp datorn och vinklar skärmen till en optimal position för din arbetshöjd. Stödet gör samtidigt så att datorn tar mindre plats på skrivbordet. En laptophållare underlättar vardagen och gör den mobila arbetsplatsen effektivare.

Laptophållare skrivbord

Många arbetsplatser rör sig bort från fasta arbetsstationer med stationära datorer och statiska platser. Bärbara datorer är idag tillräckligt kraftfulla för att hantera alla de tunga program som en stationär dator tidigare behövdes för. Med bärbara datorer försvinner behovet av att arbeta på en och samma plats och med datorn som sitt enda arbetsredskap finns inte några anledningar för att sitta bakom samma skrivbord dag ut och dag in.

Risken med att byta mellan olika platser med en bärbar dator på kontoret är att ergonomin blir en fråga som hamnar i skymundan. En bärbar dator är nämligen inte optimal för att arbeta med under en längre tid. Arbetar du dagligen vid en bärbar dator utan att höja upp skärmen riskerar du besvär med nacke och rygg. Arbeta ergonomiskt även med bärbar dator, investera i laptophållare för en effektivare arbetsplats.

Att arbeta med laptophållare ger förutom en bättre ergonomi, din bärbara dator en längre livslängd eftersom luften kan strömma fritt runt datorn och undersidan som lätt kan bli överhettad. När datorn inte ligger platt mot skrivbordet kyls den mycket mer effektivt och de inbyggda fläktarna behöver inte jobba alls lika hårt, vilket sparar på komponenterna i datorn.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>