Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomiska Ljuddämpning dator

Digitalisering och ny teknik i all ära, men faktum är också att den överöser oss med intryck och även ljud som vi medvetet eller omedvetet lägger tid och energi på att hantera. Oavsett om det gäller datorer, servrar, förstärkare eller andra typer av elektronik så utsätter utrustningen oss för exempelvis olika typer av brummande och fläktljud. Det är dock möjligt att komma till rätta med problemen, tack vare olika akustiklösningar och ljuddämpning för dator.

Många av oss tänker kanske inte på det men som anställda i kontorslandskap och andra typer av arbetsmiljöer så är vi ständigt omgivna av ljud. Alla är inte direkt högljudda men kan påverka oss en hel del ändå. Röster och samtal är kanske de vanligaste irritationsmomenten inom många verksamheter, och framförallt då i det fall som det är fråga om öppna kontorslandskap. 

Investera i bra ljuddämpning dator

Utöver detta så ger alltså elektronik i form av exempelvis hårddiskar och datorer ifrån sig mer ljud än vad många kanske tror. Genom att sätta in bra ljuddämpning för dator och åtgärder som hanterar denna typen av ljud så brukar det vanligen bli stor skillnad på upplevelsen av den aktuella ljudmiljön.

Headset och kvalitativa hörlurar, eller ljudsystem är andra typer av lösningar som kan underlätta akustikmiljön för de anställda på din arbetsplats. 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>