Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    Reducerade telefontider under jul/nyårs-helgen vardagar kl.09.00-12.00
  •   info@ergonomiprodukter.se   
  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomiska Trådlöst ljudsystem

I många fall är kontorsverksamhet nära förknippat med olika typer av kund- eller partnermöten. För att varje diskussion, samtal, förhandling och affär ska bli så lyckad som möjligt är det viktigt att alla inblandade verkligen ges de bästa förutsättningarna att ta med sig allt som sägs. Att miljön i mötesrummet upplevs som både bekväm och tillgänglig. 

Viktigt steg på vägen är därför att investera i lösningar som optimerar rumsakustiken och som gör det lättare för mötes- eller konferensdeltagarna att höra allt, utan ansträngning. 

Ett trådlöst ljudsystem med smidiga, effektiva förstärkare, digitala signalprocessorer och högtalarelement som enkelt kan installeras i företagets mötesrum är ett bra alternativ för verksamheter där man vill säkerställa bästa möjliga ljudmiljö. En sådan typ av trådlöst ljudsystem fungerar även i hemmet och återger en optimal ljudbild med basnivåer i världsklass. 

Trådlöst ljudsystem och hemmabiosystem

Denna typen av lösningar fungerar utmärkt både för tal och musik och är enkelt att hantera. Därför är det ett bra alternativ för både anställda och familjemedlemmar. Eftersom högtalarna är små och tunna så kan de enkelt installeras i möbler, bakom paneler i taket och liknande. 

Ett trådlöst ljudsystem fungerar även som hemmabiosystem eller i verksamheter där man ofta håller i visuella presentationer av olika slag och där ljudet kan bidra med ytterligare mervärde. 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen