Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomiska Entrémattor

Gör bästa möjliga intryck på dina kunder och partners med en välkomnande och trevlig reception eller entré. Genomtänkt inredning med kvalitativ funktion är ett bra sätt att skapa en trivsam atmosfär och bekväma förutsättningar även för de anställda. 

En estetiskt vacker, tålig och funktionell entré- och arbetsplatsmatta är exempel på ett viktigt inslag när det kommer till att ge det där första intrycket av ditt företag

Entrématta i gummi eller textil?

När du väljer matta så är det viktigt att tänka på att den skall se snygg och fräsch ut i många år. Alla våra mattor håller samma höga kvalitet, de är utvecklade för att klara vårt tuffa nordiska klimat. Slitaget på mattan beror förstås på miljö och trafikbelastning, därför erbjuder vi flera olika alternativ  och material för att kunna tillgodose alla behov. Välj till exempel mellan entrématta i gummi eller mönstrad textil. Garanti är en självklarhet. Lika viktigt som att produkterna fungerar, är att de är lätta att sköta och underhålla. Våra mattor är enkla att rulla undan vid rengöring. De tål högtryckstvätt och de vanligaste rengöringsmedel. 

4/5 av all smuts som förs in i en byggnad kommer in via våra fötter. Det ser snart ofräscht ut, inte bara i entrén utan i hela byggnaden. För att förhindra smutsen att spridas installeras en effektiv smutskontroll redan vid ytterdörren. Det mest optimala är en entrélösning i tre zoner; skrapmatta, kombinationsmatta och att avsluta med en torkmatta som suger upp den sista vätan. Men ibland finns det inte plats för att bygga en entré i två eller tre steg. Då rekommenderar vi kombinerade entrémattor som klarar att både skrapa av grov smuts och torka upp väta.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>