Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Fotstöd

Möjlighet att  variera arbetsställning är A och O, framförallt inom kontorsmiljöer och verksamheter där många av de anställda sitter ned vid skrivbord och dator under långa stunder av dagen. Höj och sänkbara skrivbord är då en användbar investering, men i många fall kan man också komma långt med inköp av ergonomiskt fotstöd.

Det finns många olika modeller och varianter av stöd men gemensamt för dem alla är att de bidrar till och resulterar en ergonomiskt korrekt arbetsställning. Genom att fötterna kommer upp en aning så påverkas rygg, nacke och axlar positivt. Något som i sin tur minskar risken för förslitningsskador och smärtsamma spänningar. 

Att tänka på i valet av fotstöd för kontor

Utmärkande för kvalitativa och funktionella fotstöd är att de är smidiga, funktionella och estetiskt tilltalande. För bästa effekt så är det naturligtvis möjligt att ändra stödens inställningar och vinklar så att de passar den enskilde användarens unika behov och förutsättningar. Till exempel längd, eventuella smärt- eller problemområden samt arbetsställning och typ av arbete är exempel på faktorer som är bra att ta hänsyn till vid användningen av fotstöd. Oavsett vilket underlag som utmärker platsen där stödet används så säkerställs dess antiglideffekt av gummidetaljer eller gummiskikt.

Ett ergonomiskt fotstöd kan med fördel kombineras med en sadelstol. För dig som står mycket i arbetet och som vill aktivera muskler och leder är en balansplatta också ett bra alternativ. På så sätt kan du balansera bekvämt i alla riktningar. 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>