Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Tangentbordsskydd/förhöjningslist

Tangentbordet är ett av de föremål som vi stöter på i vardagen med allra flest bakterier. Håll bakterierna borta och skydda ditt tangentbord mot smuts, vätska och damm som annars tränger in mellan tangenterna och förstör tangentbordet. Vi har tangentbordsskydd för laptop och stationär dator med sladd- eller trådlöst tangentbord samt minitangentbord. Skyddet spänns över över tangentbordet för att skydda mot vätska och smuts. Ett skydd för tangentbordet är det mest prisvärda sättet att förlänga livslängden och öka hygienen på ditt skrivbord.

Tangentbordsskydd i silikon

Den kanske största fördelen med tangentbordsskydd i silikon är att de är mycket praktiska att använda i miljöer som ställer stora krav på hygien. Som till exempel i väntrum på sjukhus och vårdcentraler samt fabriksmiljöer där tangentbordet inte överlever utan ett extra skydd mot smuts och damm. Skydden passar också utmärkt i offentliga miljöer där man vill kunna torka av med jämna mellanrum för att hålla tangenterna extra fräscha. Det mjuka silikonet har också en ljuddämpande effekt och är mycket mjukt och trevligt att skriva på. Ett skydd för tangentbordet är dessutom en bra och billig försäkring för utspillda kaffekoppar.

Tangentbordet - en bakteriehärd

Undersökningar visar att ett oskyddat tangentbord är en riktig bakteriehärd. Förkylningar och sjukdomar sprids från person till person via gemensamma kontorsmaterial och tangentbord i publika miljöer. Det kan räcka med att en person på kontoret är förkyld och slarvar med att tvätta händerna för att förkylningen ska spridas vidare. Med skyddade tangentbord är tangentborden mycket lätta av torka av och hålla rent. Tvätta rent med en trasa med tvål och vatten eller handsprit för att hålla bakterierna borta.

För de miljöer som ställer extrema krav räcker inte ett tangentbordsskydd. Då behövs tangentbord som är specifikt byggda för att använda i mycket smutsiga som i fabriker eller industrier, eller i miljöer som måste vara helt sterila så som operationssalar och laboratorium. Tangentborden är  är så pass tåliga att de kan rengöras under rinnande vatten!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>