Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 / Under vecka 24-25 nås vi enbart på info@ergonomiprodukter.se

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Om oss

Ergonomiprodukter.se är E-butik till Ergonomiprodukter Sverige AB 

Vi har arbetat med arbetsmiljö, ergonomi och ergonomiska produkter i över 20 år och har en bred och gedigen produktkännedom inom dessa områden. Eftersom ergonomi och arbetsplatsanpassning är så individuellt försöker vi att ha ett så brett utbud av ergonomiprodukter som möjligt. Vi håller en human prisnivå med god service och snabba leveranser.

Vi tror att ni ska hitta de ergonomiprodukter ni behöver hos oss och vi ska göra vad vi kan med att ge råd, förslag och tips för att ni ska kunna vara nöjda kunder hos oss. Hittar ni inte de ergonomiprodukter ni söker, så är det mycket möjligt att vi har den ändå, eftersom alla produkter inte är upplagda eller inte passar för E-butiken, samt att vi har ett brett kontaktnät av tillverkare och leverantörer.

Har ni förslag på förbättringar av vår butik, t.ex. ergonomiska produkter eller annat ni tycker att vi borde ha med, eller när det gäller servicen så är vi tacksamma för de åsikter ni kan ha.

Välkomna att höra av er per telefon, mail, fax eller brev om ni funderar över något i vårt sortiment eller har andra frågor vi kan hjälpa er med.

Ergonomiprodukter för en bra kontors- och dator-ergonomi. 

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>