Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Minitangentbord

Ett minitangentbord har ett flertal fördelar, bland annat de ger ett mindre arbetsområde, man arbetar mer ergonomiskt "innanför axlarna" dessutom ger de mer plats på skrivbordet för styrdon eller en dokumenthållare. Det mindre arbetsområdet hjälper till att motverka spänningar och värk i axlar, nacke och rygg. Komplettera det lilla tangentbordet med ett ergonomiskt styrdon och ett bra stöd för handleden och du är på god väg mot en ergonomisk arbetsstation.

 Storleken på tangentborden gör dem perfekta för det lite mindre skrivbordet och passar utmärkt på ett tangentbordsutdrag. Ett ergonomiskt minitangentbord har vanligtvis samma storlek på tangenterna som ett i full storlek men utan nummerdel som vanligtvis sitter till höger om bokstäverna. Vi har ett stort utbud av små tangentbord och nummerdelar som kan köpas till separat. 

Minitangentbord bluetooth

Fördelarna med ett minitangentbord med bluetooth är att de går att använda till flera olika enheter till skillnad från ett vanligt trådlöst tangentbord som bara kan vara kopplad till en enhet. Bluetoothenheten kan kopplas till exempelvis en Ipad eller till en smartphone, vilket gör det till ett mycket användbart verktyg för den som pendlar eller är på språng och ofta arbetar utanför kontoret. De ger också en längre räckvidd än andra trådlösa enheter.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>