Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 / Under vecka 24-25 nås vi enbart på info@ergonomiprodukter.se

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Svankstöd

Långa dagar på kontoret eller i lastbilen/bilen utan en ergonomisk kontorsstol tär på ryggen. Ergonomi svankstöd ger extra support och stöd för din rygg, nackaacke, axlar och hållning. Stillasittande på arbetsplatser med värkande ryggar, nackar och axlar är ett växande folkhälsoproblem i Sverige. En ergonomionomisk kontorsstol med svankstöd ger stödet som behövs för att undvika ryggproblem och värk för dig eller dina anställda. Med friska anställda minskar sjukskrivningar vilket gör ergonomi till en investering snarare än en kostnad för ditt företag.

Svankstöd stol

Att variera arbetsställning och stå upp under perioder av arbetsdagen är att rekommendera för att undvika förslitningar och stärka muskulaturen. Men om man inte har möjligheten att stå upp eller för de perioder som man är sittande rekommenderas att använda ergonomi svankstöd alternativt en sadelstol som ger en bättre arbetsställning och hållning.

Vi har svankstöd för stol i olika modeller som passar de allra flesta stolar och ryggar. Stöden finns i flera olika material, varianter och utföranden beroende på vilka behov som finns i er arbetsmiljö. Gemensamt för samtliga är att de byggda för att ge din en bättre arbetsställning och mindre värk och problem med rygg, nacke och axlar. Våra produkter är både enkla att montera och att använda.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>