Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomi trådlöst tangentbord

Värk i nacke, axlar och musarm går att förebygga med rätt typ av arbetsteknik, verktyg och hjälpmedel. Ett av verktygen som används mest frekvent för alla som arbetar framför en dator är tangentbordet. Ett bra trådlöst tangentbord ska ge rätt stöd för underarmarna under tiden som man arbetar och placeras så att det är möjligt att stödja underarmar och händer på skrivbordet samtidigt.

Bra trådlöst tangentbord till bärbar dator

Den bärbara datorn är liten och smidig att ha med sig om man arbetar mycket utanför kontoret. Men att arbeta under en längre tid vid en laptop som inte är upphöjd är inte att rekommendera. Ur en ergonomiskt perspektiv hamnar skärmen i en position där användaren måste böja på nacken samt att skärmen och tangentbordet sitter för nära vrandra.

Sitter man ändå och arbetar vi en bärbar dator större delen av arbetsdagen rekommenderas ett trådlöst tangentbord samt en laptophållare som gör att datorn kommer upp i höjd och minskar ansträngningen på rygg, nacke och axlar. Är man på språng rekommenderas ett minitangentbord som är enkelt och smidigt att ta med sig i väskan. Köp ditt ergonomiska trådlösa tangentbord hos oss på Ergonomiprodukter, vi har tillbehör såsom tangentbordsutdrag, handledsstöd och musmattor för att ge din arbetsplats en bättre ergonomi!

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>