Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Underarmsstöd

Underarmsstöd för skrivbord | Ergonomi Produkter

Ett underarmsstöd / armstöd  avlastar hela underarmen och minskar risken för besvär i nacke och axlar. Samtidigt fungerar det som ett handledsstöd eftersom det bidrar till att man håller handleden mer plant. Detta minskar i sin tur risken för karpaltunnel symtom och musarmsbesvär.  

När du väljer underarmsstöd till ditt skrivbord gäller det samtidigt att kombinera det med passande pek- och styrdon, för bästa effekt. Om man använder RollerMouse, Mousetrapper, Barmouse, Ergoslider, Jobmate  eller annat centrerat styrdon, bör man till exempel tänka på att välja ett underarmsstöd med smal midja för att inte komma för långt från tangentbordet.

Underarmsstöd för skrivbord - fördelar

Vid användning av ett kvalitativt underarmstöd och tangentbord så uppstår snabbt en känsla av att arbeta på ett mer vilsamt, bekvämt och skonsamt sätt. Stödet fungerar naturligtvis utmärkt lösning både vid stående och sittande position.

Ett vanligt problem för många som sitter ner under större delen av sina arbetsdagar är svaghet eller smärta i rygg, nacke, axlar eller skuldror. Detta handlar till stor del om att sittandet medför tung och statisk belastning på dessa delar av kroppen. Om man dessutom har stressiga dagar utan möjlighet att röra på sig mellan varven kan detta förhållandevis snabbt leda till svårlösta  förslitningsskador som i värsta fall kanske aldrig riktigt går att bli riktigt frisk ifrån eller som minst kräver lång tids rehabilitering. Detta innebär ett tungt utgångsläge för den drabbade, men också för arbetsgivare som direkt tvingas hantera kostsamma sjukskrivningar. Ett underarmsstöd kan då göra stor skillnad.

Bra datorergonomi är lika med friskvård. Kontakta oss på Ergonomiprodukter för mer information om underarmsstöd eller Mousetrapper, redan idag. 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>