Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomisk mousetrapper

Vi lever i en digital tidsålder där allt fler jobbar med dator eller skärmbaserade enheter, på ett eller annat sätt. Detta innebär i sin tur ett ökat behov av produkter som underlättar god ergonomi och säkerställer bra arbetsmiljö.

Ergonomiska tangentbord, möss och andra datortillbehör kan göra stor skillnad för de anställdas välmående och hälsa, och Mousetrapper är då ett exempel på en populär lösning. Denna typen av pekdon motverkar förslitningsskador i form av exempelvis musarm, smärtande nacke och axlar.

Mousetrapper Advance och andra modeller

En viktig anledning till att problem som dessa uppstår är långvarigt stillasittande som låser kroppen i statiska positioner. Men användning av ergonomiska produkter som underarmsstöd och Mousetrapper pekdon avlastar aktivt nacke, skuldror och handleder.

När det gäller produkter som Mousetrapper så finns det dock inga magiska lösningar som passar alla. Behoven är mycket individuella och beror till exempel på faktorer som kroppsstorlek, hållning, arbetsuppgifter, eventuella problemområden och liknande. Utöver det hänger valet av datorergonomi ofta nära samman med exempelvis budget.

Här nedanför hittar du många olika produkter och modeller, bland annat Mousetrapper Advance, Prime och Flexible. Alla framtagna för olika förutsättningar och behov. Vi erbjuder även Mousetrapper med underarmsstöd, olika former av minitangentbord samt tangentbordsutdrag.

Drift & produktion: Wikinggruppen
>