Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomiska Mattskydd

Värna företagets golv och de anställdas bekvämlighet med smidiga och användbara mattskydd. Denna typen av mattor förhindrar uppkomsten av tråkiga repor och slitage av golv och mattor, samtidigt som de ofta erbjuder en avlastande funktion i samband med att de anställda står upp vid sitt höj- och sänkbara skrivbord. 

Fördelarna med detta är många. Genom att medarbetarna uppmuntras att stå upp längre perioder utan att bli trötta i ben, fötter och rygg stärks både välmående och produktivitet. Utöver detta så bidrar också ergonomiska mattskydd till att kontorsstolen rör sig smidigt över golvet, vid sittande arbetsställning.  Utan vidare krångel, motstånd eller störande ljud. 

Mattskydd i plast – för bästa rörlighet

Hur ska man då tänka när man väljer mellan olika varianter av skydd?

Om du framförallt söker ett mattskydd som ska underlätta stolens rörlighet och som ska skydda golvet från onödig slitage så är ett millimetertjockt golv- och mattskydd i plast det bästa alternativet. Tack vare denna produkt så kan stolen enkelt rulla både över mattan och dess kant, och tack vare antiglidbehandling och mönstrad yta så motverkas eventuell risk för fall, snubbel- eller halkolyckor.

Om du har fler funderingar på vilken typ av arbetsplatsmatta som passar bäst för just dina behov så hittar du mer information om de olika mattorna här nedanför. Klicka bara på bilderna för att komma vidare. För dig som dessutom är intresserad av att investera i en ergonomisk kontorsstol så erbjuder vi också ett brett utbud av sådana lösningar.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen
>