Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

RollerMouse Red

Prisbelönt design - En ergonomisk produkt som är solid, elegant och har en hållbar aluminiumdesign. En fantastisk känsla, snabbhet och exakt precision med snygg och ergonomisk mus, RollerMouse Red.

Inbyggd precision - Den nya avläsningstekniken 7SENSES inuti rullstaven ger oslagbar precision och kontroll. Sensorerna i rullstaven skyddar från smuts och damm. 7SENSES läser av markörens position och anpassar hastigheten och accelerationen kontinuerligt så att rullstaven är så centralt placerad som möjligt, samtidigt som den intuitivt anpassas till din hastighet för att minska mikrorörelser och öka effektiviteten.

Bekväm kontroll - Få bättre kontroll och mindre belastning med en större och bättre rullstav. Det mekaniska musklicket är utbytt mot ett virtuellt, digitalt klick.  Det digitala musklicket kombinerat med en tjockare rullstav med struktur gör att RollerMouse Red både är lättare att använda och känns bra.

RollerMouse DNA - RollerMouse placeras centralt framför kroppen minskar belastningen för nacke, axlar, armbågar och handleder. Det här centrerade arbetsområdet rättar till hållningen och förebygger skador. 

Alternativ RollerMouse Red Plus eller ArmSupport Red - Få ett större handlovsstöd med RollerMouse Red Plus eller förläng stödet för axlarna och underarmarna genom att lägga till ett ArmSupport Red. ArmSupport Red, fästes direkt på skrivbordet och hjälper till att räta upp överkroppen för att minska muskelansträngningen i nacken, ryggen, armarna och handlederna när du sitter eller står.

Drift & produktion: Wikinggruppen
>