Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Utrusta din arbetsplats med ergonomisk belysning

 

Att ha en ergonomisk arbetsplats innebär inte bara att du har en stol som du kan ställa in efter din kropp eller att du har ett skrivbord som du kan höja och sänka. En ergonomisk arbetsplats handlar också om de små detaljerna. Hjälpmedel som lampor och annan typ av belysning är otroligt viktiga för arbetsmiljön, så se därför till att utrusta dig med verktyg som kan underlätta i ditt dagliga arbete.

Jobbar du till ofta med uppgifter inomhus, till exempel framför datorn, kan rätt typ av belysning hjälpa dig och göra stor skillnad för din hälsa. En eller flera lampor med god belysning gör att du lättare kan koncentrera dig och kan undvika en hel del onödig huvudvärk samt värk i rygg, axlar och nacke.

Fördelarna med ergonomisk belysning

Belysning är en faktor som ofta underskattas. För yrken där man behöver hantera små verktyg som är i stort behov av precision, till exempel som urmakare har man insett vikten av bra belysning.

Dock så kan alla arbetsplatser behöva fundera över belysning och ljussättning. Att undvika blänk och störande ljus in i datorskärmen minskar ansträngningen för ögonen och huvudvärk som kan uppkomma av detta. Dålig belysning gör också att vi justerar vår arbetsställning för att se bättre, med resultatet att vi får onödig smärta och värk i axlar, nacke och rygg.

Ergonomiska arbetslampor finns i olika utföranden och storlekar vilket gör att det är lätt att välja en modell som passar för den egna arbetsplatsen. Att välja rätt typ av lampa för rätt typ av arbetsmoment är viktigt för ergonomin. På så sätt får du också ut lampans fulla potential. Att välja en lampa med fel typ av belysning för just det arbete du ska utföra kan istället bli en belastning snarare än en tillgång.

Ergonomisk belysning & LED

Rätt typ av belysning på arbetsplatsen är viktigt för ett behagligt arbete. Lampor med LED är ett bra alternativ både för dig och miljön. Det är framtidens belysning och ger dig bästa möjliga ergonomi för din arbetsplats. Dessutom sparar det på energin då den endast använder en bråkdel av den energi vanliga lampor kräver.

Förutom att använda rätt belysning finns det andra sätt att skapa en bra belyst arbetsplats. Försök att få in så mycket naturligt ljus som möjligt och komplettera sedan med takbelysning som inte reflekteras i datorskärmarna och en ergonomi arbetsplatslampa som går att justera efter dina behov. Hos ergonomiprodukter.se hittar du den ergonomi belysning som krävs för att skapa en optimal ljussättning på just din arbetsplats!

“Texten ovan är skriven i online-marknadsföringssyfte. Åsikterna är författarens egna och speglar inte nödvändigtvis åsikterna hos Ergonomiprodukter.se.”

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen