Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Fördelar med att använda ett bra trådlöst tangentbord

När det kommer till att skapa en produktiv arbetsmiljö för kontorsarbetare är det inte bara viktigt med en bra dator eller laptop, utan även tillbehör som tangentbord och mus. Det är trots allt med dessa delar som du styr datorn och gör själva arbetet. Därför är det extra viktigt att dessa är av god kvalitet och erbjuder den ergonomi du förtjänar. Ett trådlöst tangentbord kan du placera var som helst och är inte fäst vid en sladd som kan hamna i vägen för dig. En ergonomisk musmatta med mjukt handledsstöd är också viktigt för att du inte ska utsättas för onödiga arbetsrelaterade skador. 

Nedan följer 4 fördelar med att använda ett bra trådlöst tangentbord och andra typer av ergonomiska tillbehör

1. God ergonomi med ett trådlöst tangentbord i liten och bärbar modell 

Oavsett om du är ute efter ett hopfällbart trådlöst tangentbord eller ett i standardutförande kommer båda alternativen enkelt kunna användas på språng. Det kommer därför bli ett utmärkt tillskott till din arbetsplats och din laptop om du gillar att arbeta på olika ställen. Ett trådlöst tangentbord kommer också att ta mycket mindre plats på skrivbordet och gör att du lättare kommer kunna hålla det organiserat. Glöm dammiga sladdar som ständigt är i vägen och som gör att du inte kan placera tangentbordet var du vill. 

2. Minskar ansträngning i nacke, rygg och axlar

Med ett bra trådlöst tangentbord är du alltså inte bunden till en speciell plats, utan du kan röra dig fritt och välja en arbetsposition som är bekväm för dig. Det gör att du inte behöver sitta i samma position under hela arbetsdagen och orsakar därför mindre ansträngning i rygg, nacke och axlar.

3. Extra tillbehör som tangentbordsutdrag, musmattor och handledsstöd

Komplettera gärna ditt trådlösa tangentbord med ergonomiska tillbehör såsom mjuka musmattor, tangentbordsutdrag och handledsstöd. På så sätt skapar du de bästa förutsättningarna för din kropp, speciellt handlederna som annars är särskilt utsatta för överbelastning och förslitningsskador. 

4. Ger rätt stöd för underarmarna medan du arbetar

Skapa en arbetsplats med god ergonomi genom ett trådlöst tangentbord med extra stöd för handlederna och underarmarna. Att skapa en ergonomisk arbetsmiljö handlar alltså inte bara om att utrusta dig med möbler som en ergonomisk kontorsstol eller ett höj- och sänkbart skrivbord. Använder du tangentbordet mycket under dagen kommer det att bildas ett tryck mot dina underarmar som kan orsaka så kallad ”musarm”. Med ett skönt stöd i foam eller gel minskar du risken för detta. 

God ergonomi genom att använda trådlöst tangentbord på kontoret

Om det inte är du som har hand om inköp av möbler och tillbehör till kontoret - ta kontakt med den ansvarige och be hen beställa trådlösa tangentbord till de anställda. Det kommer inte bara skapa en mer ergonomisk arbetsplats, utan kommer också att öka produktiviteten och effektiviteten genom att alla kan arbeta obehindrat. 

Egenskaper hos ett bra trådlöst tangentbord

Den främsta egenskapen med ett trådlöst tangentbord är såklart att det går att bära med sig överallt. Att arbeta på en laptop är smidigt, men inte särskilt ergonomiskt. Du får inget stöd för underarmarna och anstränger rygg, nacke och axlar genom att behöva titta ner på skärmen. Genom att använda ett bärbart tangentbord kommer du kunna placera laptopen på en höjd som passar dig och få stöd för dina underarmar och därmed minska risken för belastningsskador.

För god ergonomi - köp ett trådlöst tangentbord till din laptop 

Hitta ett trådlöst tangentbord till ett bra pris hos ergonomiprodukter.se och skapa på så sätt en betydligt mer ergonomisk arbetsplats. Det är otroligt viktigt för att du inte ska drabbas av arbetsrelaterade skador och på så sätt hålla dig frisk så länge som möjligt. 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen
>