Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Egenskaper hos ett trådlöst headset

Om dina arbetsuppgifter till stor del består av telefonsamtal och möten via Skype är det en riktigt bra investering att satsa på ett trådlöst headset. Med det får du båda händer fria att fortsätta utföra dina arbetsuppgifter på ett effektivt och ergonomiskt sätt. Dessutom kommer du kunna röra dig fritt i rummet utan att vara bunden till en telefonsladd. Det ger dig chans att ställa dig upp och sträcka på benen medan du pratar med en kund eller kollega, vilket faktiskt är viktigt för en hälsosam och skonsam arbetsmiljö. Stillasittande får våra kroppar att bli stela och sköra och kan därmed leda till onödiga förslitningsskador. När du ska välja ut ett trådlöst headset till din dator finns det vissa egenskaper du ska titta efter, nedan följer några av dem.

1. Bluetooth

Bluetooth är den egenskap som gör att ditt trådlösa headset faktiskt blir trådlöst. Det hjälper dig att kunna koppla upp dig till olika enheter och dessutom kunna röra dig fritt i rummet. Hur långt du kan gå utan att kopplingen bryts beror på vilket  headset du väljer - vissa klarar så långt som 30 meters räckvidd.

2. Vikbar design

Ett headset kan komma i många olika designer och utföranden, men något som är extra smidigt är om de är vikbara. Det gör att de inte tar mycket plats på skrivbordet när du inte använder dem, men blir också lätta att ta med i väskan. Perfekt om du behöver jobba hemifrån eller om du ska iväg på en affärsresa.

3. Surroundljud

Ett bra ljud är A och O när du ska välja trådlöst headset för din PC. Ett omslutande ljud, eller så kallat surroundljud, gör att du kan höra personen i andra änden perfekt utan att störas av störande ljud i din omgivning. Dessutom är det oumbärligt för dig som arbetar med film eller klippning och som behöver kunna höra alla typer av ljud och röster klart och tydligt.

4. Integrerad mikrofon och kontroll

För att du ska kunna hålla dina händer fria och ha möjlighet att fortsätta arbeta som vanligt när du pratar i telefon gäller det att ditt headset är utrustat med integrerad mikrofon och kontroll. Med kontrollknapparna kommer du kunna svara och avsluta samtal utan att behöva titta eller trycka på telefonen det är kopplat till. Mikrofonen gör att personen i andra änden kommer höra dig klart och tydligt genom hela samtalet.

5. Vattentåligt

Arbetar du inte på kontor, utan kanske i en miljö med risk att bli blöt eller om du rör dig mycket utomhus är det viktigt med ett headset som är vattentätt. Det är ingen vits med att köpa ett trådlöst headset om du ändå kommer behöva ställa dig under tak eller gå in för att det regnar ute.

Köp trådlöst headset till PC i Sverige

På ergonomiprodukter.se kan du köpa headsets med smarta och kvalitativa egenskaper anpassade för din verksamhet till ett bra pris. Välj ut ett trådlöst headset för din dator genom att besöka deras webbshop och ta en titt i deras breda och varierade utbud.

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen
>