Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Tips i valet av ergonomisk belysning

Innan du bestämmer dig för vilken typ av ergonomisk belysning som passar dig är det viktigt med en grundläggande förståelse för vad produkterna ska användas till.

Ergonomisk belysning kommer nämligen i många olika former, och omfattar många olika aspekter. Det kan handla om grundläggande krav och riktlinjer gällande belysningen på en arbetsplats. Exempelvis solljus och inomhusbelysning. Andra gånger är det fråga om specialanpassat ljus som hjälper anställda att uträtta vissa typer av uppgifter. Utöver detta kan exempelvis en bra arbetsplatslampa komma att innebära ett viktigt stöd och hjälpmedel för personer med synnedsättning.

Oavsett behoven på din arbetsplats så finns det lösningar och produkter som kan underlätta och göra det mer bekvämt för din personal. Något som i sin tur kan resultera i förbättrad produktivitet och lönsamhet.

Ett bra sätt att hitta rätt är att välja ergonomi-belysning som är skräddarsydd för just din sektor.  Vissa passar bäst för användning inom vården, och om ni arbetar med industriella processer kan det finnas en poäng att välja lampor som är ESD (elektrostatisk urladdning)- godkända. I kontor där många av de anställda jobbar med dator är ergonomiska belysning i sin tur ett bra sätt att underlätta för individen utan att påverka belysningen i rummet i stort.

Oavsett vilken typ av arbetsplatslampa du väljer utmärks de vanligen av följande egenskaper:

God hållbarhet

Den moderna tidens belysningslöningar är miljövänliga. Istället för traditionell belysning används numera LED-lampor som håller väsentligt längre och som dessutom är mer energieffektiva. Denna typen av dioder har också bidragit till förbättrad ljuskvalitet och färgåtergivning.

Flexibilitet

Ergonomiska lampor är inte bara optimerade ur ljusaspekt utan kan även anpassas och ställas in på många sätt. Något som i sin tur gör dem flexibla, rent ergonomiskt. Tack vare detta är det enkelt att justera om lampans läge, så att det passar dig. Även om det är möjligt för flera anställda att ”dela” på en lampa så är det naturligtvis viktigt att ta hänsyn till varje individs unika behov när du väljer belysning.

Ergonomiprodukter erbjuder många olika typer av ergonomisk belysning som kan underlätta för de anställda på just din arbetsplats. Beställ enkelt via deras webbshop eller kontakta dem idag för mer information om ergonomisk belysning för kontor, pris eller utbud.

Drift & produktion: Wikinggruppen
>