Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Broschyrställ för vägg eller golv

Vill ditt företag marknadsföra genom broschyrer och reklamblad eller arbetar du på en arbetsplats med väntrum och behöver skapa en naturlig plats för magasin och tidningar? Då erbjuder ett broschyrställ för golv eller vägg precis de egenskaper du är ute efter. De finns tillgängliga i olika material, storlekar och former vilket gör det enkelt att hitta ett alternativ som passar just din arbetsplats. Fortsätt läs för att ta reda på de många fördelarna med ett broschyrställ.

Det är bärbart

En av de främsta fördelarna med ett broschyrställ är att du kan ta med det och byta plats på det precis när som helst. Oavsett om du väljer ett broschyrställ för vägg eller ett broschyrställ för golv krävs det inte särskilt mycket arbete för att möblera om eller för att ta med det på exempelvis en mässa.

Det är kostnadseffektivt

I och med att broschyrstället är så enkelt att hantera och kan användas för så många olika tillfällen blir det en otroligt kostnadseffektiv investering. Du behöver alltså inte köpa ett nytt broschyrställ för varje ny mässa, utan kan ta med dig det eller dem du redan har på kontoret.

Det ger ett professionellt intryck

Att placera reklamblad och broschyrer i ett ställ i stället för att bara lägga dem i en hög inger direkt ett betydligt mer professionellt intryck. Dessutom skapar det en bättre överblick om du har flera olika broschyrer, tidningar eller reklamblad att visa upp.

Det går att anpassa

Du kan själv välja om du vill investera i ett broschyrställ för vägg eller golv och dessutom vilket material du vill att det ska vara tillverkat i. Marknaden erbjuder en mängd olika varianter för att du ska kunna anpassa det efter dina behov. Ett ställ i akrylplast skapar ett modernt och sömlöst utseende och är lätt att transportera, medan ett ställ i metall är robust och slitstarkt och passar som stationär inredning.

Det erbjuder flera användningsområden

Ett broschyrställ kan både användas som stationär inredning på kontoret och som hjälpmedel för att visa upp reklam och information på mässor och konferenser. Eller varför inte ställa upp ett utanför entrén till din butik för att på ett resurseffektivt sätt dela ut speciella erbjudanden? Ett broschyrställ har därmed en mängd olika användningsområden och kan anpassas efter de behov som är viktigast för stunden.

Hitta ett företag i Sverige som erbjuder broschyrställ för vägg och golv

Som tidigare nämnts finns broschyrställ alltså att köpa en i mängd olika storlekar, material och former och det enda du behöver göra är att hitta ett företag som kan erbjuda den modell som passar dig bäst. Hitta ett broschyrställ för golv eller vägg till så låg kostnad som möjligt hos ergonomiprodukter.

 

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen
>