Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Hitta rätt BarMouse för din arbetsplats

Du som arbetar framför en dator har antagligen någon gång använt en traditionell datormus, kanske gör du det till och med nu. Om så är fallet är det dags att byta ut den på en gång mot ett mer hälsosamt och ergonomiskt alternativ. En vanlig datormus placerad vid sidan av tangentbordet utsätter nämligen nacke, rygg, axlar och handleder för onödigt slitage som kan leda till karpaltunnelsyndrom och andra skador. Genom att i stället arbeta med musen placerad rakt framför dig låter du kroppen behålla en mer naturlig position och skapar så bra förutsättningar som möjligt när det kommer till ett stillasittande arbete. Du minimerar helt enkelt onödiga rörelser och positioner som kan skapa spänningar i muskler och leder.

Viktiga egenskaper hos en BarMouse Slim

Ergonomiska möss finns tillgängliga i flera olika modeller och en av de populäraste kallas för BarMouse. Det är ett pekdon som du placerar mellan tangentbordet och kroppen och där du använder dig av en rullstav för att flytta markören på skärmen. På så sätt behöver du varken anstränga händer eller handleder och kan hålla armarna så nära kroppen som mjöligt. Med en BarMouse behöver du alltså inte låta armen gå i den statiska utåtriktade rörelse som med en traditionell mus är ett måste och som oftast är anledningen till så kallad musarm. Genom att använda en rullstav för att klicka och flytta markören får kroppen chans att arbeta på ett så vilsamt sätt som möjligt.

BarMouse finns tillgängliga i flera modeller, bland annat BarMouse Slim som är ett extra kompakt ergonomiskt styrdon. Det är därför ett perfekt alternativ för dig som behöver spara plats på skrivbordet, men som ändå vill dra nytta av de goda ergonomiska egenskaperna.

Skillnad mellan en BarMouse och en RollerMouse 

Ett annat populärt ergonomiskt styrdon på marknaden, förutom BarMouse, är RollerMouse. Även denna styrs av en rullstav, men det som skiljer dem åt är arbetsbredden där en BarMouse kan gå från 10 cm till 16 cm och där RollerMousen i stället är fast. Sedan kan olika versioner av de olika styrdonen skilja sig åt, så som att en BarMouse Slim är kompaktare och att olika RollerMouse kan komma med olika bredd på handledsstödet, så där gäller det att läsa på ytterligare för att hitta en modell som passar dig. 

RollerMouse och BarMouse till bra pris online

Skapa ett ergonomiskt tangentbord med en RollerMouse eller BarMouse redan idag och gör din arbetsdag både effektivare och hälsosammare. På nätet är det enkelt att jämföra RollerMouse med BarMouse, både vad gäller pris och modell för att hitta det alternativ som passar dig och din arbetsplats bäst. Glöm heller inte att investera i ergonomiska möbler och bra belysning för att skapa så en så bra miljö på arbetsplatsen som möjligt. Lycka till!

 

0 kommentarer

Ingen har kommenterat detta inlägg ännu. Bli den första att kommentera!

Drift & produktion: Wikinggruppen
>