Produkten har blivit tillagd i varukorgen
  •   0911 - 100 72    / Vardagar kl 09.00-15.00 

 

  •   Brett sortiment
  •   Bra priser
  •   Snabba leveranser
  •   Lång erfarenhet
  •   Fraktfritt vid köp över 950 kr

Ergonomisk dokumenthållare skrivbord

En dokumenthållare är ett mycket användbart arbetsredskap för den som jobbar med att transkribera intervjuer, renskriva mötesanteckningar eller behöver titta på anteckningar för att skriva dokument på datorn.

Vi har hållare för både stora och små dokument och ritningar med manushållare med kapacitet för A3-format. Den större modellen är även praktisk för den som är i behov av något stadigare eller den som behöver placera två stycken A4-sidor bredvid varandra.

En dokumenthållare en viktig del av en välinredd och ergonomiskt korrekt arbetsplats. Manushållaren förbättrar arbetsställningen, eftersom de vågräta rörelserna med huvudet och nacken minskas avsevärt. Dessa rörelser kan leda till besvär och belastningsskador. Just värk och belastningsskador är den vanligaste typen av problem i samband med kontorsarbete och arbeten där man sitter stilla under större delen av arbetsdagen. För att hållaren ska komma till sin rätt är det även viktigt med korrekt ergonomisk belysning som ger ett jämnt och behagligt sken. Rätt typ av asymmetrisk belysning minskar ansträngningen på ögonen och ger piggare medarbetare under hela dagen.

En ergonomisk dokumenthållare ska placeras antingen mellan skärmen och tangentbordet eller så nära skärmen som möjligt; till exempel med hjälp av manushållarens arm. Om manuset placeras på bästa sätt belastas kroppen så lite som möjligt i det dagliga arbetet vid datorn. Vi har ett brett utbud av dokumenthållare för skrivbord, gemensamt för dessa är att de bidrar till en mer ergonomisk arbetsställning och effektiviserar arbetet eftersom man hela tiden ser dokumentet i fråga och inte behöver bläddra mellan olika papper för att hitta rätt. Vi har även ett stort utbud av broschyrställ. Glöm inte att en varierad arbetsställning med möjlighet att både stå och sitta är det bästa sättet att undvika förslitningsskador och värk.

Drift & produktion: Wikinggruppen
>